Monday, January 12, 2009

ku memohon maaf....

Kumulakan dengan bismillah!!..wah...sori la u`ols...da lama aku x ber blogger sejak aku cuti sem last year...yer la bukan per, kat umah tak der tenet.so, how can i post my entry?...nak g ke cc,sori la beb aku neh bukanyer kaki cc....sebab tu la,pengeposan enrty aku mula terbantut disebabkan keadaan kandungan persekitaran aku neh...wat am i craping on neh...pe2 pon...

starting from today i`ll active blogger, aktifkan dirimu di zon ku!!! thanks to my frenz wit thier `sapot`...tentu aku dah hilang semangat nak berblogger...just wait for my comeback keyh!!!!..album debut lagey!!!!...ciao

2 kate korang:

EnAid said...

same laa nelle... menyepikan diri masa sem-break; yelaa, ala ala family ada depan mata mana ada hati nak layan tenet gadget tu smua... kalau kat sini time homesick tu laa nak nak tetiap hari laa berblogging. ;) neway, wish u all the best n thanks 4 ur compliment ;)

danielle said...

welkam joe...