Tuesday, January 13, 2009

Hujan la...


Hujan la...hujan la hari ni..but not for today,its been a week before..hujan tak stop stop. Sejuk beb, dah la satu badan sejuk n membuat seluruh tubuhku kecut...(aper yang kecut?...tetttttt)..ok...hari ni selase aku takder kelas,the whole day...so a bit free la di awal sem...but for mandrin subjek,dah berlambak n mula berkepok diberinya semalam...seolah i`m taking major mandrin kat U neh...

Berbalik kepada persoalan hujan tadi, dah 1 minggu hujan...n keje aku hibernate la kaedahnyer...macam mana neh, nak wat keje pon stuck!!!...nak tido,tido jer keje....dah la bilik aku neh warm n cosy(betol ke eje?..lantakla...)masuk jer bilik mata dah mula ngantuk,seolah ianya memanggil2 untuk terus merebahkan diri di katil empuk king size(kene tipoo)....per2 pon aku kene tahan diri dari melayari bahtera haram(tettt,jgn missunderstood keyh)...

*nak main la...supaya tak ngantuk..(tettt lagey!!!)

4 kate korang:

we~win said...

sabo la nell oi..

kt cni pon ujan tak henti2....

skrg ni susah nak jumpa sunshine...

edancoba said...

Penang bnyk ary x hujanz,but angin lintang mmg kaw2!!!
Well rindu plak kt hujan ni..

CZ's thinking. said...

matila hang noks..fari png sampai ke labuan keje hibernate(mcm beruang baru pas beranak)hahah...

danielle said...

korunk sumer...ermmm...luv u oll lah...