Friday, January 30, 2009

wake up call...


hurm, this friday mornin..i been wake up by 1 call...its from my abah, i`m so so so sleepy when answer it...mata pon terkabur mengabur, cakap pon ala-ala lalok...my abah just want to inform me tentang status loan aku...untill now i need to be patient...da lama aku tunggu dik dik nun oi...bukan takat berakar bontot, ketiak, idung sumer nyer..tettttttt!!!.jangan pikir tempat len keyh...


sedang ingin bercinta dengan utube, tetibe aku terjumpe lagu dari Katy Perry-Thinking Of You...i lyke that song very much!!!...aku kenal c minah Perry neh when aku terdengar lagu hot n cold, layan gak lagu tuh...masa 1st dengar sora minah neh macam pink...ada iras husky sket..she has contralto vocal range and a bit electrico style..

meh aku review sket..her name is Katheryn Elizabeth Hudson born October 25, 1984..yes! aku mude lg pada minah neh..minah neh adalah American Singer, macam aku gak..ceh. minah neh agak pelik la dari bersegi pakaian n sebagainya..she is known for her unconventional style of dress, often humorous, bright in color, and reminiscent of different decades, as well as her frequent use of fruit-shaped accessories, mainly watermelon, as part of her outfits(nah ko, ulasan dari web page)



this is her new album-->One Of The Boys...hehehe memang best. coz setiap mtv dier ada plakon hot...antaranyer matt dallas for kyle xy...pandai minah neh , walaupon x dapat jumpa jantan-jantan hot neh, tapi dapat jumpa dalam set shooting...hah, apa lagi ngap la!!!

*last nite aku nak post video Thinking Of U, tapi entah aper aku ubah kat setting trus tak dapat preview memang @#$$%!!. nanti aku post keyh. I luv this gurl...u roax!!!

4 kate korang:

edancoba said...

Td i tesrmpak ngn abah u neng!! Dier on da way nk g keje! Hmm dier tnya aku baut per kt PUBLIC BANK ni!! Aku jawab "cocok"duitla...

danielle said...

ooo..ok...thanks 4 the info

CZ's thinking. said...

matila 'kes' lama berulang..teettttt

edancoba said...

c.zul!! hamboi2x.....