Friday, January 30, 2009

isu tapau kembali lagey...

nah ko...bukannyer aku nak mempropakan keadaan...kali neh isu sama cume ulasan topik jew lain. aku baru jer balik solat jumaat neh, trus masuk bilek buka pintu PUP!!!.. trus dok depan lappy(jo punyer words)...

hokey..dats not the story, the is is about a boys yang nak tapau kat cafe tadi...D (bukan nama sebenar)...balik la dari solat jumaat dengan seribu harapan nak tapau nasi...hokey...sebaik jer sampai cafe D disapa oleh akak jadian beranak tudung(sapa tue?..cek sendri keyh) D pon senyum jer la...tak kan nak juwal expensive kowt nun oi...D trus tapau nasi dengan sepantas adibah noor berlari 100 meter. yerla takut mamat len berkerumun kat cafe tu.c D just amik lauk hotdog tumis sambal dengan sayur paprik(jag badan kunun)..

sebaik jer nak g bayo, D pon letak la tapau aku atas meja...minah pengurup wang cafe tu pon membungkus makanan D.D pon bertanya berapalah harganyer...minah senget ni jawab denga nada yang sangat rendah...seolah note sora tak lepas...D pon just dengar dalam keadaan samar d bilek pengantin(tetttttt)...sekali lagey D bertanya berapa harganya dengan nada jelas...

RM 4 HENGGET....HAH!!!!...NAH KO DIK DIK NUN OI...aper citer...gtau vege n hotdong only cost rm1 each..nah mana access charge lagey sehengget?...cover charge masok kelab ke dik nun oi....nak dapatkan kepastian D saja bertanya lagey harganyer...minah ni pon cek balik la tapau tu...nah ko harga diturunkan jadi RM3.50...ok la tue rasa...kat dalam tangan pon ada RM4 jew..D pon bagi la wet...after tanpa diduga

RM 3 JE LAH...hah lagey skali!!!...disini timbolnyer kesedaran honda sivik diatas sikapnyer yang simply-simply put the price memvavi bute...heheheh, jangan marah...itula cerita dari c D..

hokeyh, malas da aku nak carutz kat ciney kang tambah dose aku ari jumaat neh. nak abeskan makan nasi tapau tadi..ops!!!..nah ko...

5 kate korang:

edancoba said...

Mmg lah Neng x phm ngn lepa nie.. sesuka ja kn... i dh bnyk kali tekena!! Pantat!!!!!!!!!!!
2 nsb amount 2 kureng,klu nya dcampur2x kn x pengsan kt situ!

we~win said...

nok i very-the bersimpati kat u,sering di sabotaj oleh tapau kat cafe umskal itew...

CZ's thinking. said...

harusla isu tapau di usul kmbli..erm..btw D in ur entry to prefer 2??u ker??hahha nie kalu nk murah bw bekai dr rumh..hahha

danielle said...

cik zul...kalu da banyak kali kena xbleh tahan la kan, bukan la gaji berkepok2 nok..kalu u bleh cop wet..da lama i cari u nok..x gitu dik nun oi...huhuhuh

EnAid said...

kalau aku jadik ko nelle... aku sumbat jak lobang hidong nya pakey hotdog ya, sikboh bayar... abis ceta... hahahahah *ala-ala ibu mertuaku*