Thursday, February 5, 2009

wuht to lor...

hurm...i cant sleep in the eve, but i`m so sleepy lor..pening la dengan masalah kelas e-com. perasaan ragu-ragu yang menghantui fikiranku bile dak-dak len tanya ada ker takder kelas petang neh...tanak jadik kes macam kelas advanced multimedia..orang tanye, aku just jawab takder tu pown selepas berbincang n membuat hipotesis yang tak masok dek akal dengan kengkawan len...hah!!!...memang merepek...
petang neh aku tak taw la, otak rasa macam tak dapat berfikir..dah la sok nak kene anta borang kolej kediaman...nak print slip lak tak boley...tomoro i got to go to HEA...need thier help to print my slip...

*cukop la kowt...takder mood lar..haishhhhhhhhhh...

3 kate korang:

we~win said...

kesian akak D...i cukop bersimpati krn terpaksa melalui pelbagai cabaran & rintangan ketika sedang gigih menuntut ilmu...(wah!! statement aku....)

apa2 pun i berharap kak D tabah melalui suka-duka kehidupan sbg anak kampus.....

*matiey la*

EnAid said...

*memoros dada nelle yang polos* sabar jakla deng... its not fully ur fault - aku poon di dalam chain kesesatan ittew... heheheh. lain kali kita buat lagi, sapa suruh tanya kite kan... patut yang dok depan tu bukak lebar laa telinga dorang... ni tak, dahlah tinggal jauh di mutiara, yang tak datang memontengkan diri ini juga yang ditanya. voley ker?

danielle said...

seadanya memoros ittew tidaklah aku tau ertinya jo...sabor dik nun oi....besa lar. per2pon i luv coz u can adapt wit any kind of person by using their own words, luv ur concept...paham ker?..heheh

wat aunty wiwin...tq diatas sokongan PUAN yer. dgn kata2 semangat yg cukop memberahikan..hah!!!