Thursday, January 15, 2009

Isermania BoringTheFobia


Isermania BoringTheFobia---> means that...u lost from outside connection,dunno wuht to do n where to go...per neh..merepek jer neh...heheh..sebarnyer its been 3 days aku tak dapat nak acess tenet,becoz kene terminate jap....sebab bills x bayar 4 about 3 months...because of that senior who pays late n we cannot pay the money on the date it should be...so, aku tataw nak wat pa, nak hapdate blog pon takleh,cek fs,utube...all stuck...

Nama Saintifik yang aku bagi kat atas tu memang tak wujud keyh, so jangan la korang gatal @#$% nak letak dalam karangan Universiti korang...mati kene terajang dek lecture....

*jangan salahkan aku keyh kalu korang tergune...ciao...

5 kate korang:

edancoba said...

weii x sngka u pon der penyakit ni?!
Ohh.. mampoz lah!! Bkn snng nk hilng tau?!!! Ahahaaha..

we~win said...

ko kan daniel mmg suker membuat perkataan baru...

hari tu fobia ngan kipas..(ntah apa tah nama fobia dia..)

skrg ni boringthefobia plak...

apa kata ko keluar kt tmpt ko slalu jemur kaen tu,dan usha la zantan2..hahahaha..

ok tak??

danielle said...

edancoba-sumer orang ada penyakitnyer tau...macam u gak, ada buasir kan?opss...!!!

we-win-nak wat cemaner,words of the day kan. aku da letey da nengok orang kat tyme berjemur pakaian tuh..seolah2 terlampau sundel...hah!! sapa nak jawab!!

CZ's thinking. said...

kak d x beak menjthkan kwn2(matila tetibe jadik ustazah)..tul la win dia slalu jer create words dia sendri nak mapuih kot..
kena curse br tau...aper2 i pun ada pykt tuh..hahah serius uols..

we~win said...

daniell....u just been tagged by me!!!


teeeeettt....

visit my blog keyh!!!

(ske la main tag-tag ni..ahahaha)