Monday, March 9, 2009

toooo much..tooo day...

toooo much...today after meeting i got phone called from alei my choreographer..huhuhu..asking me to go to bandar..play..play bowling. sume dancers tpigi...but, i feel a lil bit berat la nak pigi..tp pegi jak la...da orng ajak...

thats not the story, sebenarnya aku pigi sana pon bukanya nak beli apa pon..but the lust(tett), seduction, temptation...huhuh..sumer neh, makes me feel want to raba my pocket. hah!!!...yes aku beli barang gak, makanan yang penting....

nie malam lak punyer citer, sebenarnye da lama merancang nak g tomyam island..so, aku g la ngn amin, nana, dayah n ain...sebelum pigi tu, cadang nak g withdraw jer, tapi terlajak kat giant..na...apa cita, beli la segala macam..from closet things to green apple..hah!!! once again...then buzz of to tomyam island..order punyer order...ada la order ikan masam manis, sayur kailan, telur bungkus n tomyam...harga total up lebey kurang rm 53 sumtink..tapi beb dapat disc rm3 off...cayalah abang cashier...untung-untung...then, terus singgah mc d pulak...aku neh tanak beli sebenarnya, tapi tinguk kawan sibuk membeli..tanak kalah kunun..beli la double cheese..huhuhu...walaupon da kenyang...tapi aku rasa macam dah banyak aku melabur on 9th march 2009...eventhough certain people things ala cheap cheap ma...hurm...konsep ukur baju memang boley dipakai, tapi kalu sampai menyeksa diri sendiri...tak guna gak...itu tak boleh, ini tx boleh...better jangan hidop kan..kan..kan..luv ur self before luv others...ciao...

p/s:-->tq amin, nana, dayah n aien coz sudie terima pelawaan aku g makan kat tomyam island...kalu ada sumur di ladang..sambung..sambung...

3 kate korang:

CZ's thinking. said...

tahniah la wat kak d..mkn..mkn..n mkn..huhu eh lupa mention nm 'guardian' Ka??..hehe

edancoba said...

X sangka nyer!!!! Dh tkar gaya hidop kot??! Hehehe..

danielle said...

cz-->makan tetap makan...da 2nd year kat cni, bila lg nak jln tmpt orng kan..kan..kan..

edan--> takkan nak jadik Neandherthal mens kot...bukanla totally nak ubah gaya hidop, jwpanyer ada kat atas...