Monday, March 9, 2009

godek!!!!!!!!!...

uwaa...aku jelez tinguk kawan-kawan aku punyer layout n blog skin. cantek-cantek, nice...aku neh bila lagi...nak godek..hurm, teda masa..ala..kawan-kawan len leh..naper aku tak..tapi bila dah wat banyak trial n error nyer..hilag shout out, hilang para para ku...ala...nanti la, aku refer kat jojo...got 1 layout..yang aku suke tinguk, da try apply tapi hilang segala mender...nantil...nantila tu bila la agaknyer ekk...

4 kate korang:

CZ's thinking. said...

ha godek nelle jgn x godek..lagi hang blh godek, godek k..hehe memang menyusahkan betul kalu nak wat layout..hlg hbs suma..jenuh(saper2 yg phm) kena buat lain..

edancoba said...

Neng i suggest kt u baek u vuat skunk.. coz klu u tunggu lama2, u tepaksa redha ngn kehilngn semua sblh 2...! Hmmm mmg payah lah,tp klu pandai u save template lma u than klu u dh tkar layout bru, u jzt check up blik yg code yg lma 2.. n try 2 find da previos code2 sperti para2, slideshow or pape je yg de ke sblah 2...

danielle said...

cz-->yes..mmg menyusahkan...

edan-->nak vuat skunk edan?...hohoho..theres alot of work loads to do...kalu aku godek skunk sumernyer.pakai keje aku x siap...yes i noe, i olready ask my frenz n she advised me to save 1st the html. i do dat olready...tq 4 ur advise...

edancoba said...

k slamt vejaya...