Tuesday, March 10, 2009

pelik tapi benar...

yesterday pas aku men bowl...i head to kfc, buy some wedges...perot da lapa, coz dont have breakfast yet, its noon already beb..boley diakatakn breakfast ker tuh?...ok la, just entered the kfc then ordered cheesy weesy wedges wit extra touch of cheese..yummy...then trus balik, malas nak lepak-lepak lagi geng-geng len...

then bile nak makan jer, its a bit shock when i see pack of cheese tapi tisu yang dibagi its under one roof pizza..huhuhu, pelik kfc berkolaborasi dengan pizza hut ker. yeah, meybe ada la sebabnyer kot coz this kfc n pizza sebelah menyebelah jer...tapi apa konsep yang diorang gune kan?...oooo, meybe when u eat kfc u feel that olso eat pizza lar?...or kfc run out of thier own tissue?...nonsense!!!



takper..takper janji perot ku kenyang...gah..gah..gah...

2 kate korang:

EnAid said...

pizza hut & kfc both are under the same company... ;)

CZ's thinking. said...

memang la nelle..same roof lor..huu tapi aku pun wierd juga kfc bg tisu pizza hut..ape kehe??huhu cheese lebey??wow yummy tuh..