Sunday, November 1, 2009

<--sorry..i have to post this thing....-->

lately...i mean this week..i got so many calls n text EARLY in the morning...honestly i said..it is so irritating...SORRY GUYS...
ada mesej-mesej datang berkepuk-kepuk kat aku
tanya "den, CGI chapter pe masuk ah?"...
"subjek ni apa masuk ah?'"
yeap, i noe...finals exam is near..
tp aku rasa time-time pagi tuh susah aku nak jawab calls or reply mesej
coz aku tido lambat...around 3 or 4 am..so i need a rest gak...
kepada sesape yg mesej or call aku
SORRY TO SAY...aku memang in condition "no reply"...
lepas kul 10am meybe aku reply...sorry
and hope u`ll UNDERSTAND...ciao

3 kate korang:

edan coba said...

Nok!! Sorry!! Aqu time tu jer boleh coz talian FOC!!!... Tapi kalu u ade masa jawab angkat jer k! I x kisah lagi pon banyak lagi hari yg i boleh select utk bercakap ngn u...
:)

♥EnAid♥ said...

takpe, i understand jijah oi...
hehehehe.
sdangkan aku tido pun jam yg sama jg,
bngun pun around 1-2pm...
ape org ckp tu... waktu afrika...
ekekekekeke ;)
gdluck nelle.

danielle said...

edan coba-->thanks sbb memahami n aku tau sbb pa hg kol lalu aku terjah blog hg...mesti kes munaf.... tuk kanz....ok, kalu i dpt jwb, i akn jwb kol u keyh...sabar ye dik non oi..

jojo-->ha..itula tipah oi...aku neh bukan nak dapat bangun waktu afrika..dok bangun waktu malaysia bagai..tipah o tipah..besala kwn2 kanz...hehehe
gdluck jo..

~x0x0x0~