Tuesday, October 13, 2009

<--perutku penuh dengan jejentik-->

its 4 a.m, my stomach feels like want to blow. i dun noe why, just cover up my body n pretending i didnt feel anything. it feels that there are sumtink in my belly, jejentik? kumbang?..tenuk? or gajah?...aku rasa macam nak pecah...dengan hatinye tak tahan ala2 noraniza idris, aku gagahi gak untuk pergi ke toilet..

masuk je toilet 1st mission failed!!!...angin jer banyak kuar...hasil teda!!!...masuk bilik sambung tido...10 to 15 minuites after that the same think happen to me...again!!!...sheyt...tak tahan masuk lagi bilik air...nah ko, kali neh 1 shoottt(euwwww) sori cakap koto sket..sakitnye..alhamdullilah selepas berjam-jam berperang ahkirnya i dapat baby gurl!!!

dah banyak kali aku masuk toilet...starting from 4 am till 11 am..aku xdpt tido, ngantuk ...so i`m decided no to go to class...escape n i need a rest...aku rasa..

i`ve got diarrhea

salah makan kot semalam, pity for my stomache...perut sangat sensitif...salah makan mesti nak buang....dah la lecey sbb kampus aku neh tgh catu air...air takung pun abes, so pa solutionya untuk aku membersihkan #$%^?...

hahaha...naseb ada 1 tong yang penuh ngn takungan air..aku tataw sapa punyer...so, i have to coz there's no water...tak kan aku nak biar jer 'bercomot' kat toilet bowl tu kan...lantak la, sapa punye air aku bedal jer...sori kepada insan berkenaan...

i`m so tired today, meybe because of my body dehydrating--> accessinve lost of body water...sbb tu aku letey...pasni nak beli makanan kena berhati-hati..aku tanak mention kafe mana aku beli..

* i dah rase pengalaman, pengalaman bagaimana rasanya nak beranak...P.E.A.C.E

4 kate korang:

♥EnAid♥ said...

tahniah, dapat baby girl ;)

p/s: patot tak nampak masa kelas sir rizal... in labor... teehehehe.

danielle said...

-->jo...nama baby gurl ya Arora...ok x?...bukan stkt bebey gurl, dah berbagai2 baby aku dapat uols..

aok, ya la aku sik pegi tek...jalan pun terkangkang-kangkang...malu seh..heheh

~x0x0x0~

edan coba said...

Da branak kenalah mengurut n befantang!!!!!
hehehe...

danielle said...

coba-->kalu kes camni xyah berfantang bagai...

~x0x0x0~