Wednesday, November 11, 2009

Assalaimulaikum semua...PENGGUMUMAN

rasanya aku tulis blog ni nak kata lama tak la lama sangat. dan sekarang aku rasa dah tak seronok nak tulis blog...meybe cara penulisan aku tak sematang penulis-penulis blog lain hingga menimbulkan rasa salah paham...so, untuk mengelakkan benda ni terjadi lagi aku memutuskan

UNTUK MENUTUP AKAUN BLOG AKU (QUOTES`S FROM MY MIND) DALAM MASA 3 HARI DARI SEKARANG...

terima kasih kepada semua follower-follower aku, aku menghargai sangat kesudian korang untuk jadi follower. aku mintak maaf kalu sepanjang aku tulis entry2 kat blog ni ada yang terasa.besala blom pandai lagi menulis.perlu belajar lagi.

and most imp0rtantly..thanks to jojo coz kenalkan aku untuk create account blog neh. adakalanya sronok tulis blog jojo.adakalanya....
apa apa pun. terima kasih jojo
n thanks alot...


babai.....

5 kate korang:

♥EnAid♥ said...

it's okie nelle, life's a lifelong lesson. people understand, people misunderstood us.
glad u jump into blogging, atleast u try, but kinda sad since it gives u all the trouble. cheer up ;)

ps: we are so gonna talk 'bout ts later, aite?

CZ's thinking. said...

well neng everything that u do i'll always be with u ok...if u think this is the best way go on..i just dont want to see u as my best friend ever after suffer because og this shit things ok...btw im proud of u..

danielle said...

jojo-->yup jojo, aku tringt apa yg kak belladonna kata.i feel no joy in writing anymore coz dia byk bwa masalah.yup jo, meybe org misunderstood kot n aku sgt trkejut...
yeap..we will talk bout tis later..k, jojo tq very much..

cz--nak buat cemana, sabaq ja la..lagipun meybe salah phm tu ada sebab kot. tq cz sbb concern pasal benda ni....


korang la the best blogger friends aku..heheheh..tq keyh..APPRECIATE sgt.....

pohchie said...

"Biar betul~~~"
ok...Daniel...i feels everythg r jz so ok...ppl have their right to write jz anythg in their mind...if u like to read,then u stay as follower...if no,jz leave...
bt thn...i m so agree with wat jojo said...
ps:"talk with me oso la..."

danielle said...

thanks poh qi..yup..i`m still wit my blog...