Sunday, August 16, 2009

selingan 1 dalam 2


yehaaaaa....semalam aku jadik wiring guy ngan amin kebas...memasang cable streamyx yang panjangnya 60 meter, meybe the longest cable in UMSKAL...

dan sebaik saja interenet verjaya di access, the 1st thing i do is bloghopp, tertarik dengan ulasan satu blog neh pasal virus H1N1.

*quote..
kenapa hari-hari makin ramai yang mati, sepatutnya da stop..sebab ape? babi ker?..kenapa dalam babi ada virus?...sapa yang buat?...meybe saintis-saintis yang buat virus neh di satu tempat yang tidak diketahui dimana lokasinya, sampai satu tahap baru diorang akan "beri" cure nye dan jual dengan harge jutaan hengget...untung-untung..tapi kenapa melalui vavi?...

-->51 down and more to go...abes semester neh, aku nak wat kenduri sup cable streamyx...jemput datang..

3 kate korang:

edan coba said...

sup cable?
matieylaaaa....

taniah nok tenet u da o.k!!
from now i will c u start update

♥EnAid♥ said...

ohkehhh... kelak ku datang kenduri kabel ko yah nelle...

p/s: tahniah di atas pemasangan kabel streamyx anda yang sepanjang 60 meter ittuhhh...

CZ's thinking. said...

yer ker macam tuh??lps nie tak nak makan bak kut teh lagi la..hahah