Monday, September 22, 2008

pocong oh pocong

last saturday me n my group had finished shoting about a ghost story la...its an assingment for creative writing. quite fun...i`m the main actress!! ops actor la kunun....the whole day we shot in semi d house(ppl sez diz house is spoooookyy)...entah la supersticious maybe.

dah la aku kene berhadap ngn hantu seko neh 24 hours...nak kater seram x gak coz the person hu play this role is a funny guy..cemane la aku nak ada feel...siap bley bercengkerama lg ngn hantu neh...c andy la pocong tue, nak mekap real bajet nda cukop dowh..so pakai jer la yg mane ada for the make up...cantek gak la hantu tue...cian kt andy terpakse berbungkus almost 6 hour n get sweet inside..sbb sume liang peluh tertutup..mesti berlendir lendir kat dalam tuh(huh!!! think gud keyh)

Tengah tengah syok2 shoting tue ada la sorng mamat cina neh datang bertalk2 ngn kami..dier punyer speaking owang puteh bersembooorr air liurnyer..dah la satu haram ape aku x paham.naseb bek ada c kawan aku sowang neh tau ckp mandrin...so tanya la mamat cing cong neh...o ghupernyer dier dari beijing!! patotla english dier versembor..tp x paham...

shoting sampai 3.30 am. Memang penat sangat...but wat we must do must finish it!!!..nak kater theres sumtink bad happen while we do the shoting x la sangat...goose bump? ada la sket sket..biasela cite hantoooo kan...

aper2 pon aku ucapkan taniah kt seluroh warga kerja g force kerana berjaya melakukan penggambaran tanpa sebarang masalah.

*sori la..i try to upload the pocong pic but cant la..maybe besau sgt kot file dier...

1 kate korang:

EnAid said...

halloh, doll! *mnyelesakan posisi diri sbaik mungkin* apeh cing cong tu buat kat sana, tgh mlm/subuh buta? ours (shootin) went well, sad, cos time constraints. finish last sat - quite letih wo, pg bgn kol 9 (awal bg aku), mlm sbelum tu sleep kol 3am - cos skrg ada lg sisa sisa trauma yg dulu ittew. hope the same 2 guys, gdluck yah baybeh!