Saturday, November 8, 2008

blacky cake!!!

my waiting to eat chocolate cake finally granted!!! temptation u noh...1 of my frenz brought that cake to my room. before this i`ve been `tasting` that cake,by the same person olso..n i felt in luv wit the taste of that cake...harusla u ols promote..



kek yang ala-ala black pores neh,aku (aku consider jer blck pores coz kaler itam)...the texture is a bit lembap la...but i like it...nak blaja tp xda orng nak ajar..sblom neh punyer la smgt nak blaja buat chesse cake, very the easy u noe...tu pon tak sempat..cis!!! but i`ve done a simple cake that is` biskut merry cake` nxt tyme nak learn buat meggi kari lar...choiii!!!!

2 kate korang:

EnAid said...

aik... chox cake? las sem break aku dah molah ngan adik ku. heheheh, bnyak resepi nya rah internet, bak kata sir yuszren, 'google it up'. mun sitok ada perkakas molah ya pun mok jak aku mbak ko molah cake... aku mok cheesecake... cheesecake...

danielle said...

aku tok sik la ada specialty mok polah apa cake,biskut or megi kari or wat..just folo the recipe lar..tu pun x mnjadi..buat cheesecake jd mee kari..adeh...lari dari hukum alam u ols..