Tuesday, October 14, 2008

sumtymes...


sumtymes i feel i`m not being appreciated dalam hal hal tertentu. tapi aku tak kisah, sebab ada kawan yang lebey bagos ada kat sisi aku. thats why aku lebey suke berkawan dengan pompuan and yang sama kepala dengan aku...sedey u ols kalu setiap kali terjadi kat aku...* sigh..

tp...aku just wat tataw jer...n i`m very pleased n appreciated to them that i`m respect..bukan yang back stabbed n hypocrites biler depan aku. (ceh..mcm lar aku bek sgt)....

bye...takmo emo sangat..

p/s-i miss alot all my frenz at kuching!!!..hope can meet u guys there!!..ciao..

3 kate korang:

EnAid said...

sapa juak nganok ko yar..? sikboh jak kawan dgn nya yar... (hehe, mun aku sikkah naya aku) anyway, if i ever offended you, aku minta ampun dari ujung rambut sampey ke ujung kaki. and i hope tat u understand tat i only treat others bad when they harm me. yalar lumrah seorang scorpian. hope u do tha best in everythin u do.

danielle said...

no lar,sket pon ko xder kaitan dlm hal neh, cuma sumtyme aku rasa mcm xbest bila jadi mcm tue.mcm sekadar persinggahan jer aku neh, cewah..tp kalu x kwn,mcm xmasok akal plak bg diorang.so just makes frenz jew lar..u i have neve eva offend me...naseb bek ada blog,bley juak luah2 pa yg xpuas ati.its from u i noe about blog...thaks..;P

EnAid said...

yup, u'r rite... just like my mum said, "wat to do...". but i adore the way u face ppl, @least u dun act discriminate - i do, hehe. but life goes on n we can't just purr on the past. ;p~