Wednesday, April 7, 2010

babai Mis Idyawati

dah lama tak post entry..hari ni just tergerak hati nak post sebab kesedihan melanda jiwa
hari ni gak merupakan hari terakhir untuk kelas Distributes Multimedia yg diajar oleh Miss Aidi
seorang pensyarah yang aku sangat hormat dan pensyarah yang paling aku suke
seorang pensyarah yang memahami jiwa pelajarnye sendiri
tatkala pelajarnya sibuk mempertahankan hak mereka mengenai isu air
Miss Aidi pun turut sama menyokong tindakan kami
menuntut hak, menuntut janji untuk maruah diri

miss slalu berpesan..
jgn sombong kalu kite tinggi ilmu..jadi la mcm resmi padi...semakin berisi semakin tunduk...
cari kelebihan diri yang berguna untuk masyarakat..
setiap manusia ada 3 ciri utama:
uniqueness, differences dan similarity...semua tu membezakan manusia

Miss Aidi juga banyak mengajar erti kemanusiaan...hak2 kita sebagai manusia
"what is right, right and what is wrong, wrong!!!"...
aku berbangga mempuyai seorang lecturer yang memahami perangai pelajar-pelajar nye.
semoga apa yang miss ajar akan lekat sampai ke akhir hayat.

best lecturer that i ever had-->Miss Idyawati Hussien, wearing a white blazer
with white pants n great smile


lepas neh dah xde kelas setiap hari rabu 1030 till 1230
xde dah tguk mubee dlm kelas
xde dah kate-kate semangat miss
but i`ll always remember miss


*to Miss Aidi....be strong coz the goodnes always win, saya sokong miss...hope dapat jumpe lagi miss...

4 kate korang:

pohchie said...

tau pun daniel...
dah lama tak update...
ya...i oso gonna miss miss Idy...
she is a lecturer that consists of "uniqueness","differences" and "similarity"...
i like the quotes that she always say "always put urself in others shoes..."...

danielle said...

yeap pohqi..gonna miss her soon...
and she wiil of from labuan on this 28 april
pahqi...u dh x tulis dlm english lagi ke?..i visit ur blog n i dun understand..hehehe

pohchie said...

hi dan...
sorry ya...
for the chinese post...
hehehe...as now..i'm polish~ing my english...
hope that sooner or later i can write a zero grammar mmistake's post....
Stay tune....=)

Idyawati said...

hello darlings!! Thanks for the sweet thoughts! I miss you all, u know? Am now in KL. Feel free to contact me whenever you are around. Currently teaching at UIA Gombak. Keep in touch! Luv u all, Daniel, Poh Chie ;)